View Single Post
Staro 24.08.2010., 21:52   #106
ddoxy
Banned

Datum registracije: Feb 2009
Meni se igra užasno dopala...za razliku od pretjeranog BC2 u kojem je sve jednostavno pretjerano...u MoH nekako mi je sve jednostavnije i bolje napravljeno...iako igra nikad neće nadmašiti CoD4...niti će bit ultrafejmus ko BC2 koji se igra ko mutav samo jer "prijatelj" je rekao da je igra uber...pa ajmo hvalit prije nego izađe i tkao igra postane odlična...BC2 me razočarao...pogotovo dok vidim kako slušaju igrače...no ljudi? Uz SVE probleme u igri koliko ste dobili patcheva da ih isprave? I koliko ih je bilo uspješnih? Prestanite se zavaravat s BC2, ili prestanite ga više spominjat u temama u kojima se ne priča o toj igri. E da, samo jedna riječ...HITBOX. U MoH je bez mane koliko sam vidio, dok u BC2 je izmasakriran. Jedino priznajem ZVUK u BC2...ostalo nek objese mačku o rep...igra se dopada uglavnom klincima do 15 godina...za starije je zabavna samo uz prisustvo pijanih kolega s druge strane žice.

Razmišljam kupit MoH po izlasku, jer me ugodno iznenadila beta...nema filozofiranja ko u bratskom mu BC2, toliko kampanja i slično. Mape nisu pretjerano preglomazne, a ni premale ko u CoD franšizi...zlatna sredina. Napravili su upravo kaj su i htjeli (pretpostavljam).
ddoxy je offline   Reply With Quote