23.08.2010., 18:26
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor Flegma
Tocno tako. Jedan duzi i 2 kratka brza. Istina, radi se izgleda o grafickoj. Tj. u vezi graficke je. Probao sam sa obicnom PCI karticom, starijom od boga i radi sve normalno. A prije toga sam probavao i bez graficke i bez pola komponenata iz kompa, tako da sam polako iskljucivao mogucnosti gresaka pojedine komponente. Na kraju mi nije nista preostalo nego ta graficka, na koju sam, moram priznati, zadnju posumnjao jer nikad nisam imao slican problem da mi komp nece bootati iz prve i da mi kad palim BIOS pise "OC failed, reseting to default values blabla..".
Pogledaj dali ti je konektor od napajanja za graficku (onaj 6pinski) oksidirao il slicno. Ja sam uspio rijesiti problem tako sto vise ne koristim onaj 6pinski iz napajanja vec sam sa onim adapterom sta 4pinski molex za hdd prebaci u 6pinski za graficku. Vjerojatno znas o cemu se radi ali evo i slika -

Sad bi normalno boota sve, proc se moze OCat normalno kao i prije.
|
Ma i ja sam danas dobio volju sve rašarafiti i malo puhnuo u slot i sve vratio i sad sve radi normalno. Znao sam da je u tome stvar jer mi je malo sheban navoj na kućištu za ona dva šarafa (dual slot) koji drže grafu pa se je malo klackala u slotu.
|
|
|