Prdnula mi evga 8800gts pa sam ju zamjenio sa msi gtx460 1gb ciklonom.
24/7 oc bez dizanja voltaže(def. 0.950 V) je 830MHz gpu i 4100 memorija, inace dok sam se igrao s traženjem max. stabilnih taktova kartica se ponašala dosta lukavo, zapravo njena memorija se ponašala lukavo. Max gpu nije bilo problem naci, kombustor na max, upaljene opcije za dodatno opterecenje i peglaona. Max takt meme je na kombustoru isao i prek 4250MHz, no u vantagu su se rusili driveri sa tom frekvom. Ugl. dojam da kombustor nije bas obecavajuc sto se ispitivanja stabilnosti memorije tice. Odusto sam od kombustora za testiranje meme i presel na vantage i heaven, ugl. kada bi se vantage srusio-srusio bi se i heaven ali i oni su prolazili sa memom na 4170 MHz, zadnje kaj sam probo je occt gpu test, i on se pokazao kao najbolji, tek nakon spustanja meme na 4100 je prolazio test normalno. Moja preporuka vam je kombinirat vise testova za provjeru stabilnosti grafe, i ne se oslanjat tolko na kombustor jer zna bit varljiv za memoriju. Najvisa temperatura grafe bila je u kombustoru 66°C, u occt-u 64°C, a temperatura sobe je 27°C. Ventilator nije bucan, ali se lagano cuje da radi cim grafa pređe 55°C, no njegov zvuk nije iritantan.
evo i 3dmark vantage 24/7 oc, proc na 3.6GHz, mema na 1440 8-8-8-24
Uploaded with
ImageShack.us