View Single Post
Staro 22.08.2010., 14:07   #293
borisko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor norecx Pregled postova
imam pitanje,propusnost parice mi je 2178kbps,trenutno imam stavljen softverski paket od 1mbit,da nazovem t-com i kažem da mi stave 2mbit,jel bi se spojilo onda na nekih 1.6 - 1.7 mbps,hvala
Citiraj:
Autor norecx Pregled postova
sad sam opet očitao propusnost,trenutno je 2560kbps,pa valjda nebi pucala veza,jel mogu to oni odmah promjeniti?
Ovime si u principu sam sebi objasnio što se događa.

Tvoja linija poprilično oscilira po pitanju propusnosti i najvjerojatnije ostalih čimbenika koji utječu na liniju.

Bakrene parice, loša infrastruktura, bla bla, podložno vremenskim uvjetima, bla bla...znači nije stabilno i zato se desi da ti je propusnost u jednom trenu 2000kbps, u drugom 2500kbps, u trećem 1800kbps...i onda se linija ruši, puca.

Pogledaj u thread "Upute za rješavanja problema sa ISP-om" i probaj napraviti sve što smo spomenuli. Kreni od svoje kućne instalacije te zatim prijavi kvar u T-com da pošalju nekoga da pogleda gdje dolazi do problema.
Ovisno koliko si udaljen od centrale. Ako si u mjestu koje je jako udaljeno od centrale ili je jednostavno loša mreža, objasniti će ti da veću brzinu nisu u stanju isporučiti i to je to, ali tad ćeš bar konkretno znati

Svakako javi što se i kako riješilo
borisko je offline   Reply With Quote