Citiraj:
Autor sh0kre
a sta onda s BR filmovima koji traju po sat i pol, besplatno davat? ionako vjerojatno nebi platili za ovu igru ni da 100kn dodje, pa ne razumijem cemu briga oko cijene
|
OK, kod nas je tako da je Blu ray i dalje marginaliziran, ali na nekim drugim trzistima postoje videoteke sa BR filmovima. Pogledas film za djelicak cijene... Isto tako, tu je video on demand trziste koje tek treba razmahati krila.
Heh shokre, nemoj to shvatiti kao neku provokaciju. Ima igara koje su kostale isto, a nudile su daaaleko vise. Eto npr. uvijek se vracam na tog "nesretnog" The Witcher Enhanced edition - sadrzaja k'o u prici za skoro istu cijenu. Dobio sam jos i 4 knjizice, jedna od njih je bila kratka novela...
Da ne bi bilo da glumim sveca sa figom u djepu - igru sam probao kod susjeda koji redovito kupuje igre ili preko steama / direct2drive ili nekog drugog on-line servisa. Igra je stvarno daleko od lose, ima dobrih ideja, non stop akcija, ma sve pet, ali kada mi je susjed rekao da je igru zavrsio za jedno popodne. Ono, radije bih za istu lovu otisao na paintabal.