View Single Post
Staro 22.08.2010., 08:20   #17
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma moze biti svasta. inace vadenje baterije nije garancija da ce se BIOS vratiti na tvornicke postavke, jucer bio kod lika i bila baterija vani 15-tak minuta (mjenjao procesore), sastavim sve nazad on samo proleti post screen........ uglavnom jumper je naravno napravio posao, ubuduce samo jumperom radim CCMOS.

Uniks:
komp ti je bucao vise jer se nesto grijalo. cim ti je vece opterecenje procesora/napajanja/graficke, onda ti se i odredeni dio/dijelovi vise griju, i trebaju bolje/jace hladenje. nekako vjerujem da tvoj komp nije vidio tracka sunca, pa bi unutra moglo biti pol kante jupola prasine i smeca...........

uglavnom najbolje jest ovo sto ti je Tomtam rekao, nadi nekog forumasa koji se kuzi i neka se zaleti do tebe i vidi da li moze sto dobiti, barem beep-anje (sto nitko nije pitao, imas uopce spojen sistemski zvucnik na maticnu?). ovako te ja ili netko drugi mozemo ispitivati i govoriti ti da probas stvarno svasta, a posto ti ne znas (nhf, nije uopce napisano kao uvreda) kako napraviti resetiranje BIOSa......... kako bi znao rastaviti i sastaviti cijeli komp? pocupati sve sa ploce, spojiti samo napajanje/maticnu sa zvucnikom/procesor?

i ne, ono sto si nabrojao definitivno nije najbolje sto mozes dobiti za 2000 kuna, IMHO. pogotovo jer pretpostavljam da mislis puknuti na ove 3 komponente svoje komponente, nazalost ram ti je ddr, a tebi za navedenu plocu treba ddr3. uglavnom maticna cak i ima ok cijenu, no generalno je tric-trac ove 3 komponente...........

Burko je offline   Reply With Quote