Toshiba Satellite L670-110 17"
imam je tek par dana, pa evo prvih dojmova...
sviđa mi se kučište i izvedba. nije matirano, a opet nije ni toliko glatko da se vidi svaki prst na njemu. tipkovnica je prostrana, tipke su mekane i nečujne, ekran je odličan, nemam zamjerki, osim mozda što ima samo 2 USB porta
par problema sitničavih:
* prvi put kad sam pokrenuo audio CD na laptopu, zvuk okretanja CDa je nadglašavao glazbu, jako je brujao i puhao. nakon što sam otvorio tray i vratio ga nazad, sasvim nečujno je okretao CD u budućnosti... ne znam zaš je tak bilo prvi put, nadam se da se neće ponoviti
* kod tipkanja, barem ja, volim drzati ruke na ovom dijelu oko touchpada za miša i s desne strane, gdje mi desna ruka dira laptop, laptop se tu grije i nakon nekog vremena počme iritirati toplina i ljepljivost koze na laptopu...
* par puta mi se dogodilo dok svira glazba, da se nekakva čudna frekvencija ubaci, onak kao nekakvi metalni zvuk koji "ruje" po normalnom zvuku... 2 puta mi se to dogodilo kod pokretanja/podizanja aplikacija za instaliranje programa, te par puta bez ikakvog razloga, koliko sam uspio skuziti...
sve u svemu, ja sam zadovoljan jako, ovo su ipak sitničavi detalji, al eto