View Single Post
Staro 21.08.2010., 17:34   #3347
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Ajde ti prvo pričekaj da istekne rok od 45 dana (kao i što ti piše na jamstvenom listu od vemila), pa onda plači.

Za prijavu u DI trebaš imati pismeni dokaz da su ti nudili nezadovoljavajucu zamjenu, ili barem to na mailu. Prijava bi trebala ici tek nakon isteka 45 dana od predaje u servis. Mogu ti dati drugu repariranu karticu, glavno je da jamstvo krene ispočetka.
OK, to sam pitao samo koji je vremenski rok kad mogu nešto napravit. Evo sad sam našo ceduljicu od nekog drugog proizvoda iz Ve-mila i kaže:

Citiraj:
Ako proizvod nije popravljen tokom 45 dana kupac ima pravo na zamjenu proizvoda novim.
Iako je taj vremenski rok malo duži, sve OK. A jel to znači da nakon 45 dana ne moram prihvatit neku repariranu GTX295, jer ona nije "nova"? Ili i onda vrijedi ovo kaj si napiso?

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Mogu, da, iako to i nije baš po Zakonu u kojem se nigdje ne spominje drugi popravljeni proizvod već isti taj koji je pod garancijom ako se popravi, novi zamjenski ili povrat novca, četvrtog nema.
Dobra volja kupca je ako će prihvatiti reparirani drugi proizvod a ako nije zadovoljan s takvom zamjenom isto tako može na temelju toga izvršiti prijavu DI-u.
Nadam se...

Citiraj:
Autor blue#13 Pregled postova
smjesno je kaj vani,mal osam guglo,zotak salje gtx480 umjesto gtx295 ko RMA.znaci sad ce njima zotak poslat gtx480 a oni njemu gtx470 dat,rip off zesci...
Kao što sam i rekao... Zato i mislim da bi bilo ok tražit GTX480.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Zaboravi - ne vraćaju oni ništa love. Traži GTX480 ili neka ti vrate lovu pa kupuj šta želiš. Doduše, šta god dobiješ bit će teški overkill za tvoj monitor.
Što se tiče ATI-ja, bez uvrede, ali oni rade odlične grafe. A ako uzmeš omjer bang/buck, onda su debelo bolji od nevidije. Ako nisi znao, GTX470/480 su poznate po svojoj potrošnji, zagrijavanju i buci koju pri tome stvaraju. Pročitaj koji review, možda se ugodno iznenadiš u ATI-ju.
A bio je plan da sredim novi >=27" monitor nakon nabave konfe, al uvijek nešto iskrsne pa monitor izvisi, zato sam i kupio GTX295 na prvom mjestu.
Pogledat ću malo ATijevke, ali opet sumnjam da bi ju uzeo ako mi je ponude. Više ih subjektivno gledam, pa zato kažem da su "loše".
IcyTexx je offline   Reply With Quote