View Single Post
Staro 20.08.2010., 21:30   #1832
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
Ljudi zadnji put kad sam pisao, "pitah" za slike grozdja, ovaj put mi trebaju slike jabuka, vise njih na hrpi, pojedinacno, na drvetu...bilo di da je jabuka dobro je . Trebam napraviti bag in box kutiju, no slike s neta i nisu bas dobre (vrlo su male i nema dovoljno DPI-a), a meni treba nesto s dobrom kvalitetom, na njemackim stranicama ima za kupiti ali cijenu su im extra, pa ako netko zeli pomoci s slikama bio bih jako zahvalan, jednog dana mozda ugledate vlastitiu sliku u nekoj trgovini

Hvala unaprijed
Imaš na netu brdo stock site-ova, ne nužno njemačkih. Cijene variraju, no ovo što tražiš (fotku za ambalažu proizvoda) obično zahtjeva i posebnu licencu (enchaced, extra, special ili kako je već zovu) i tu cijena raste. Ima i besplatnih stock site-ova, no nitko ti neće dozvolit da radiš s fotkom ovo što si nauio.
Malo je bezobrazno tražit da ti netko to radi zabadava, sam si poslikaj jabuke ili si traži frenda/familiju/poslovnog partnera da ti to napravi.
Ak nemreš isfinancirat biznis kak se spada, nemoj ga ni radit. Ak nije biznis, dobra bu ti i fotka s mobitela.