Citiraj:
Autor fre@k
Ljudi zadnji put kad sam pisao, "pitah" za slike grozdja, ovaj put mi trebaju slike jabuka, vise njih na hrpi, pojedinacno, na drvetu...bilo di da je jabuka dobro je  . Trebam napraviti bag in box kutiju, no slike s neta i nisu bas dobre (vrlo su male i nema dovoljno DPI-a), a meni treba nesto s dobrom kvalitetom, na njemackim stranicama ima za kupiti ali cijenu su im extra, pa ako netko zeli pomoci s slikama bio bih jako zahvalan, jednog dana mozda ugledate vlastitiu sliku u nekoj trgovini
Hvala unaprijed 
|
Imaš na netu brdo
stock site-ova, ne nužno njemačkih. Cijene variraju, no ovo što tražiš (fotku za ambalažu proizvoda) obično zahtjeva i posebnu licencu (enchaced, extra, special ili kako je već zovu) i tu cijena raste. Ima i besplatnih stock site-ova, no nitko ti neće dozvolit da radiš s fotkom ovo što si nauio.
Malo je bezobrazno tražit da ti netko to radi zabadava, sam si poslikaj jabuke ili si traži frenda/familiju/poslovnog partnera da ti to napravi.
Ak nemreš isfinancirat biznis kak se spada, nemoj ga ni radit. Ak nije biznis, dobra bu ti i fotka s mobitela.