View Single Post
Staro 20.08.2010., 19:04   #3318
vedranzeman
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2005
Za razliku od ADM-sa, još jedno pozitivno iskustvo sa Logitechom.

Kupio sam prije cca. godinu dana Logitech G5, koji je od početka imao čudne tilt gumbe (posebno lijevi).
Prije par mjeseci osim tilta počeli su problemi sa kotačićem koji je zapinjao, i visio u lijevo.

Znao sam da sam ga kupio u Protisu, ali kad sam pogledao na kutiju i vidio da je uvoznik Ve-mil, nije mi se dalo natezati sa njima.
Poslao sam mail Logitechu, opisao kvar i priložio fotku miša na kojoj se vidi kako se kotačić permanentno nagnuo u lijevo.
Tražili su me osobne podatke, serijske i ine brojeve i sken računa, a nakon što su vidjeli da sam iz Hrvatske prebacili su me na Europsku podršku.

Tamo su mi rekli da spakiram miš i registriranom poštom pošaljem u Logitechovo predstavništvo u Hrvatskoj, te da priložim kopiju računa i papir na kojem pišu osobni podaci i reference number.
Poslao sam EMS-om na njihovu adresu, slanje platio 32 kune i to su bili svi moji troškovi (ajd dobro i printanje kopije računa i papira sa podacima).

Za točno mjesec dana stigao mi je e-mail od UPS-a da je iz Utrechta krenuo paket od Logitecha.
Dan kasnije stigao je u Overseas, nazvali su me, poslali e-mailom punomoć i sken računa.
Popunio sam i potpisao punomoć, skenirao ju i skupa sa skenom osobne iskaznice vratio e-mailom.
Ujutro, dva dana kasnije, Overseas mi je dostavio miš.
U zamjenu za G5 dobio sam G500 jer je G5 EOL.

P.S. Zanimljivo da je Logitech serijske brojeve preselio sa dna miša (G5), na kraj kabla kod USB utikača (G500).
Moguće da će za reklamaciju G500 biti dovoljno odrezati taj kraj kabla i poslati Logitechu.
vedranzeman je offline   Reply With Quote