Citiraj:
Autor xnautix
Jesi pogledao sto Lost nudi? (ne pravim se pametan)?
|
Iskreno, prvo sam natipkao post, a onda krenuo gledat šta imaju u ponudi

i razočarao se totalno, imaju 2,3 ploče sve skupa. Je da je AM2 malo zastarila, ali opet.
A ništa, pravac AM3 ako mi budu htjeli takvu kombinaciju omogučit, ako ne...uzet DFI pa opet za 6 mjeseci reklamirat.
Citiraj:
Autor D-I-A-B-L-O
A čuj, ja sam tu stručnjak jednako kao i ti, ali meni se te ploče čine u redu, a i Gigabyte je počeo radit dobre ploče, tako da nebi trebao imati nekakvih problema niti sa otključavanjem niti sa OC-om 
Malo sad gledam, na ovoj GA-890GPA-UD3H mi je nekako ljepši razmještaj komponenti, pogotovo power/reset konektora, koji su smješteni bliže rubu ploče, uz SATA konektore, pa je samim time lakše i jednostavnije sakriti kablove, a i baterija je na njoj položena niže, pa ćeš ju moći vaditi čak i u slučaju dual slot grafičke, dok na GA-890XA-UD3 to baš i nije moguće, barem koliko vidim na slici 
|
Da i meni je ta GPA upala u oko, a ništa, sutra ću malo zguglat okolo reviewe pa ćemo vidit šta i kako. Fala.

Hm, sad sam na 2,3 mjesta našao podatak da defaultni BIOS nema sređen ACC. Iden kopat dalje da vidin jesu to ispravili.
Izgleda da
još nema ništa. A to mi remeti planove.