20.08.2010., 00:24
|
|
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Autor Frung
Zadnje iskustvo baš i nije bilo stelarno, dodjem po termalnu pastu u Links, na webu na statusu zelena, mislim što ću zvat unaprijed, imaju to ziher, i dođem na pult, nema Ceramique. I nema Silver 5. Nema niš osim one za frikin 76 kn. A niš neću sad uzet onda, nije ionako hitno, kao kad će doć -> za 2 tjedna. Waauu. Okej niš. Drugi dan gledam web status, još uvijek zeleno. Ne samo ta pasta nego sveeee paste koje imaju preko weba u ZG navodno dostupne. Ok, niš ovaj put šaljem mail, ima li Ceramique u ZG, nakon 2 minute, svaka čast, reply -> ima paste kolko hoćeš. Super, ajmo natrag pedalirat do Linksa po drugi put za frikin 26kn tubu paste. I niš, odem do DRUGOG prodavača, normalno kod njega ima SVIIIH pasti na cjeniku, kupim i amen. Not kewl.
|
Čitam malo starije postove, pa sam se sjetio svog slučaja... WD BLACK 500GB kupujem, vidim links ga jedini ima (na web shopu Osijek označen zeleno), ajd dobro, 50kn tamo vamo, još nazovem pitat ima li diska za svaki slučaj. Nazovem: ''Jel ima WD black 500GB?''. Links: ''Jel piše na webu da ima?'' Ja: ''Piše da ima, al jel možete provjerit'',Links: ''Ne mogu, ako piše na webu da ima onda ima'', ja uporan: ''Ajd pliz provjerite da ne dolazim bzvz''. Kaže tip: ''Ajde Ajde'', u pozadini se čuje WD... WD.... WD.... 500GB, pfffffff, da vidimo.... NEMA! Ja: ''ok hvala Bok!'', links: ''Doviđenja''
Samo uporan bit, inače su momci OK. 
|
|
|