View Single Post
Staro 19.08.2010., 17:54   #253
xnautix
Premium

xnautix's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Pa me zanima, ako bi mi u servisu izašli u susret, da uzmen nešto drugo u zamjenu. A ne znan šta, evo ovdje popis ploča koje imaju pa dajte kakav prijedlog.

Tražim nekakav high-end 790/710SB, DDR2, raid, dobre OC mogućnosti, funkcionalan ACC (iman 550BE koje se otključava) i to je to više manje to ako nisan šta zaboravija...
Jesi pogledao sto Lost nudi? (ne pravim se pametan)? Osim tih DFI-a koje ocito drze ocito zbog silnih reklamacija (neka skart serija se uvezla). Ne nude gotovo nist u high-end rangu za AM2+, koji je nazalost vec godinu dana proslost. Ako mozes uzmi jos jednom DFI trazi obvezno novu garanciju i drzi fige da ce jedna zdurati 24 mjeseca ili da ce ih imati na lageru dok ti budu potrebne.

Uglavnom jedino sto se tam da od AM2+ vidjeti je MA770-UD3 (jos ti jedino ostaje 720D i nV7025 kao alternativa i stvarno je tuga to sto nasi od GB uvoze/zastupaju od siline ploca baziranih na mainstream 785G (10 ploca) oni su uvozili jednu za AM2+ i dvije za AM3 (i to budget 785G opcije). Jedino ti preostaje da kud i svi predjes na AM3, jer su nasi takvi trebaju oni jos jednom zaraditi na novoj memoriji koja bas i nije od neke pretjerane koristi Phenom II.
Citiraj:
Autor mr-titler Pregled postova
Kupio bih, pa molim preporuku, maticnu plocu za dva procesora. Stavio bih minimum AMD Phenom II X4, pa me interesira što je najbolje za takvu jednu konfiguraciju.
Kao sto ti je kolega centaur vec rekao. Takve ploce nema za AM3/AM2 socket.
Ako hoces serversku plocu moras uzet i Opterone (pametan izbor al i ploca i procevi su kod nas precijenjeni vise nego što je to uobicajno pri nabavci desktop opreme - hint G34).

Zadnje izmijenjeno od: McG. 19.08.2010. u 18:07.
xnautix je offline   Reply With Quote