Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Pa me zanima, ako bi mi u servisu izašli u susret, da uzmen nešto drugo u zamjenu. A ne znan šta, evo ovdje popis ploča koje imaju pa dajte kakav prijedlog.
Tražim nekakav high-end 790/710SB, DDR2, raid, dobre OC mogućnosti, funkcionalan ACC (iman 550BE koje se otključava) i to je to više manje to ako nisan šta zaboravija...
|
Jesi pogledao sto Lost nudi? (ne pravim se pametan)? Osim tih DFI-a koje ocito drze ocito zbog silnih reklamacija (neka skart serija se uvezla). Ne nude gotovo nist u high-end rangu za AM2
+, koji je nazalost vec godinu dana proslost. Ako mozes uzmi jos jednom DFI trazi obvezno novu garanciju i drzi fige da ce jedna zdurati 24 mjeseca ili da ce ih imati na lageru dok ti budu potrebne.
Uglavnom jedino sto se tam da od AM2
+ vidjeti je MA770-UD3 (jos ti jedino ostaje 720D i nV7025 kao alternativa

i stvarno je tuga to sto nasi od GB uvoze/zastupaju od siline ploca baziranih na mainstream 785G (10 ploca) oni su uvozili jednu za AM2
+ i dvije za AM3 (i to
budget 785G opcije). Jedino ti preostaje da kud i svi predjes na AM3, jer su nasi takvi trebaju oni jos jednom zaraditi na novoj memoriji koja bas i nije od neke pretjerane koristi Phenom II.
Citiraj:
Autor mr-titler
Kupio bih, pa molim preporuku, maticnu plocu za dva procesora. Stavio bih minimum AMD Phenom II X4, pa me interesira što je najbolje za takvu jednu konfiguraciju.
|
Kao sto ti je kolega centaur vec rekao. Takve ploce nema za AM3/AM2 socket.
Ako hoces serversku plocu moras uzet i Opterone (pametan izbor al i ploca i procevi su kod nas precijenjeni vise nego što je to uobicajno pri nabavci desktop opreme - hint G34).