Tema: Nvidia PhysX
View Single Post
Staro 19.08.2010., 17:19   #618
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Bratija Pregled postova
to sam i gledao, na vecim rezama je razlika par fpsa, zato i kazem da su skoro pa isti...
mislim da za ovu kombinaciju u kojoj se ne koristi crossfire nego dedicated grafa za physx ne bi imao neki benefit sa x48 u odnosu na x38... a za tih par fpsa mi je tak svejedno... uostalom, sve zavisi na kaj naletim, ak bude dobra ponuda normalno da cu uzeti x48, al nije da cu samo njega cekati...
Potpis. Pokusaj nabaviti x38 osim ako uleti povoljno x48, jer takodjer mislim da nema razlike u tvom slucaju (di ti triba dedicated physx grafa kojoj je i pcie 8x sasvim dovoljan).

Edit:
Evo i ja se prikljucija physx ekipi
Nakon ubacivanja XFX 8800GT AlphaDog, mogu reci da je fps dosta bolji u mafiji2... Redoslijedom sam ovako napravija:
Uninstall svih ATI/Physx drivera => Safe mod pa ciscenje Sweeper-om => Instalacija neVidija 275.15 drivera => Instalacija Physx-a (ona verzija sto dodje s Mafiom2) => Instalacija ATI 10.7 drivera => Reboot i sve je proradilo iz prve.
Na prvu mi je fps bija malo sumnjiv, dok nisam skuzija da grafa radi na pci-e 1x . Nakon promjene u biosu na pci-e 4x, odma se vidilo poboljsanje...

Sve na max, ukljucujuci i fiziku na high
AA on, AF16x
1680x1050
Cpu/Grafe na defaultu

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 21.08.2010. u 18:17.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote