molim pomoć stvarno sam sišo s uma neznam šta da radim.
plaćam novcima ako treba za riješavanje problema.
naime nedavno se rego na fejs tek došo i sve super dok mi nije izbacilo poruku tijekom surfanja po fejsu sajtu da ima nova vrsta zaštite identiteta na fejsu koju moram ispunit ako želim koristit fejs. a to je verifikacija mobom tj telefonom.
Confirm Your Identity
To continue, we need you to provide your mobile phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities. If you ever lose your password, you'll also be able to use your mobile number to access your account.
Confirm your identity by adding a mobile number to your account
i nemožeš to zaobić da očeš i ja kreno to ispunit i kak nema naše zemlje na listi morao sam izabrat opciju My mobile service provider isn't listed i tamo ponudi hrvatsku i prozor di upišem svoj broj telefona i ja upiso i kaže da e mi doći na telefon poruka tj sms code a ja upiso telefon a ne mob i kako je nisam dobio izabro sam opciju da mi to promijeni ali neće onda ima opcija da prijavim
Never got your confirmation code? Let us know! i ja to kliknem on me traži da se regam i ja se regam nakon toga opet isto samo se vrtim u petlji i nemogu restirat tu opciju i gotovo.
molim pomoć da to riješim ako znate neki program kojim mogu se regat direkt na fejt profil da ispunim profil opcije ili neki toćan help mejl od fejsa kojim ću mejlat problem da to riješim.
znam da sam puno napiso i da je zbrka ali nemou to riješit i molim vašu i stručnu pomoć.

heelp
ovako izgleda dio di te pita za code kojeg nemam
Potvrdi svoj mobilni telefon
Molimo Vas da unesete kod potvrde koji Vam je poslan tekstualnom porukom na telefon.
Trebate novi kod za potvrdu?
Never got your confirmation code? Let us know!
opcija let us know opće ne radi
edit:gledo sam po googlu kažu da i oni koji su dobro ispunili nisu dobil code da to verificiraju pa kako riješit onda taj problem pobogu. pa jeste vi naletili na to ili je to neka varka.
bože pomozi koje gluposti.