Tema: Starcraft 2
View Single Post
Staro 19.08.2010., 00:35   #447
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@yedwy Pogledaj si malo replayeve imaš stotine primjera kad slabija vojska pobjeđuje jaču s dobrim microm ili dugoročno oslabi protivnika i na kraju mu to donese pobjedu. Pošto igram protossa najbolje primjere mogu dati za njih. Recimo dobro korištenje force fielda od sentry-a čime rascijepaš protivničku masu, pa halucinacije koje sisaju dmg. High templari s psionic stormom koji odlično rade protiv mmm i mase zergova. Pa Dark templari ako protivnik ne napravi detektore ili banshee kod terrana. Pa recimo korištenje harrasa s iskrcavanjima ili warpanjem u protivničku bazu. Pa recimo za protosse smrtonosni emp koji ti od horde uber ratnika napravi pizdeke koji ili moraju bježati ili umrijeti... Gle opet ne mogu se tu neka pretjerana čuda dogoditi ak te protivnik outmacroa za 50 fooda ili ak ti dođe s nečim za što nisi spreman. Evo recimo moj meč protiv jednog platinum igrača išao sam na fast expand na jako maloj mapi, on je naravno bio toga svjestan i htio me brzo ubiti napravio sam zid s zgradama i 2 cannona i imao par stalkera dok je on imao masu marinaca i maraudera. i dok me on napao warpao sam mu 3 zealota u bazu i pobio skoro sve scv-e možda da se nije povukao bi pobijedio(stvarno male šanse, ali bar bi imao šanse) ali povukao se i to mi je dalo vremena da napravim nekoliko immortala i pregazim ga. Njegova ekonomija je bila totalno uništena a ja sam sjedio na 2 baze tako da nije imao teoretske šanse za pobjedu. Budem uploadao ak nađem replay.
d4rk_ch1ld je offline   Reply With Quote