Ljudi treba mi savjet,naime razmisljam da li da u novu konfu stavim gskill ripjawse ili gskill flare memoriju , ploča ce bit asrock 890gx extreme 3 a proc 1055t , prednosti flarea su sto je optimiziran za rad sa thubanima , imaju vece preformanse i samim time mozda ne bi kocili overclockanje , mane flarea su sto su 200kn skuplji , imaju jako visoke hladnjake pa bi to znacilo da nebih mogao sva 4 slota ploče popunit memorijom ako stavim scyte mugen 2 koji bih rado kupio , prednosti ripjawsa je sto su jefitniji , stanu pod mugena i ludjacki se clockaju, ovi od 1333 sa otpustenim latencijama idu i do 2000 mhz , mane ripjawsa su na prvom mjestu sto sam cuo da imaju problema u radu s amd procesorima jer su optimizirani za rad s intelima , sporiji su na stock taktu , ono sto me zanima je sto mi vi preporucate da kupm , vazno je da mi ne koče overclock tj da mogu gurnut proc na 4 ghz a da me memorija ne koči i volio bih da mogu sva 4 slota popunit memom a da ne smetaju mugenu , postoje takoder ripjawsi od 2000 mhz koji su mislim malo skuplji , sto kazete na njih ?