View Single Post
Staro 18.08.2010., 14:53   #11
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor foggykt Pregled postova
Još mi jedna stvar nije previše jasna, svi laptopi koji imaju predinstaliran windows gore, mogu radit samo s tim OS-a ili? Jer potrebniji bi mi bio XP ako se mislim bavit muzikom, jer naknadno bi ja piknuo jos eksternu zvucnu, a većina tih šta trebam su kompatibilne sa XP-om, ne piše da su i sa windowsima 7.

Što nema navedena Toshiba koju sam stavio bolju grafičku od ovih Tosbiba A modela gore koje si naveo? Skoro po svim komponentama je bolja koliko ja vidim. Ili se varam.
Da, po komponentama(grafičkoj) je jača, ali nema neke dodatke koji su odlika laptopa više klase, kao što su HK zvučnici i blue-ray i još nešto što je meni jako iritantno kod laptopa niže klase u posljednje vrijeme; nema nikakve dodatne tipke osim za paljenje laptopa. Pojačavanje/smanjivanje, paljenje WLANa i sve ostalo je rješeno preko funkcijske tipke(Fn+nešto)... Uz to viša klasa donosi i bolju izradu.

Što se OSa tiče, vjerujem da bi sve trebalo raditi i na Win7, osim ako se ne radi o nekoj prastaroj opremi. Proizvođači laptopa rijetko izdaju drivere za XP, pa bi se mogao namučiti dok sve to nađeš.
redscro je offline