Citiraj:
Autor foggykt
Još mi jedna stvar nije previše jasna, svi laptopi koji imaju predinstaliran windows gore, mogu radit samo s tim OS-a ili? Jer potrebniji bi mi bio XP ako se mislim bavit muzikom, jer naknadno bi ja piknuo jos eksternu zvucnu, a većina tih šta trebam su kompatibilne sa XP-om, ne piše da su i sa windowsima 7.
Što nema navedena Toshiba koju sam stavio bolju grafičku od ovih Tosbiba A modela gore koje si naveo? Skoro po svim komponentama je bolja koliko ja vidim. Ili se varam.
|
Da, po komponentama(grafičkoj) je jača, ali nema neke dodatke koji su odlika laptopa više klase, kao što su HK zvučnici i blue-ray i još nešto što je meni jako iritantno kod laptopa niže klase u posljednje vrijeme; nema nikakve dodatne tipke osim za paljenje laptopa. Pojačavanje/smanjivanje, paljenje WLANa i sve ostalo je rješeno preko funkcijske tipke(Fn+nešto)... Uz to viša klasa donosi i bolju izradu.
Što se OSa tiče, vjerujem da bi sve trebalo raditi i na Win7, osim ako se ne radi o nekoj prastaroj opremi. Proizvođači laptopa rijetko izdaju drivere za XP, pa bi se mogao namučiti dok sve to nađeš.