Citiraj:
Autor iduk
Kod skeniranja ti jedino disk i proc rade 100%, pa bi trebo tu kvar i tražiti. Budući da ti nakon paljenja stroj uopce neradi vjeroajtno ti je proc vrisnuo i to vjerojatno zbog prašine na hladnjaku.
|
uz pomoć jednog adaptera koji sam neki dan nabavio,izvadio sam hard disk iz računala,te ga spojio na USB ispravnog računla,u početku sam imao nekih problema oko pristupa nekim pohranjenim datotekama,ali sad sad sam i to rješio,tako da po ovome kako izgleda disk je ispravan,te jedino ostaje sad možda procesor ili matična,a ja mislim da je do integrirane grafičke na matičnoj,te planiram matičnu zamjenit,samo još s obzirom da to nisam nikad radio,neznam na što bi trebalo paziti kod nabavke i zamjene matične,osim naravno procesora i RAM utora.
Citiraj:
Autor iduk
Kod skeniranja ti jedino disk i proc rade 100%, pa bi trebo tu kvar i tražiti. Budući da ti nakon paljenja stroj uopce neradi vjeroajtno ti je proc vrisnuo i to vjerojatno zbog prašine na hladnjaku.
|
kad sam otvarao računalo,očekivao sam da će biti puno prašine,ali uopće nije bilo puno,tako da ne vjerujem da je procesor mogao stradati zbog prašine,a temperatura u prostoriji u kojoj se računalo nalazi,nije nikad toliko visoka da bi mogla izazvati takav kvar.
Citiraj:
Autor Romi
Konačno sam i tu matičnu našao i probao i nažalost nije ni do nje,stavio sam je sve u redu priključio,samo neznam još da nije problem, što je kod mene bila integrirana.Šta bi još mogao probat,možda drugi RAM,s obzirom da je samo jedna tabla,pa da nije ona otišla.A ako je u pitanju procesor ili matična,neznam koliko se to isplati mjenjat,s obzirom da sam kompletno kućište ovdje u BiH platio 500KM,doduše novo i do ovoga nije otvarano.Tako sad ispada da mi je i ovaj naslov pogrešan.
|
E ovdje sad sam tek sad sam vidio da sam napisao , da sam matičnu našao,a u stvari našao sam drugu grafičku pa sam nju isprobavao.