View Single Post
Staro 18.08.2010., 11:47   #10
njoka.
Registered User
Moj komp

njoka.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Bioshock mi je bila jedna od najboljih FPS igara ikad i stvarno sam uzivao igrajuci je.Imala je odlicnu pricu,fantasticne likove,jako dobro napisane dijaloge,jako dobar i zanimljiv gameplay,a o level dizajnu mislim da ne treba trosit rijeci.Bioshock 2 je bila malo slabija igra od Bioshocka 1,ali je takodjer bila na zadovoljavajucoj razini.Igra je ispostovala tradiciju originala i bilo ju je zanimljivo odigrati.Imala je vecinu odlika Bioshocka 1 i jedna je od rijetkih igara koja nije napravljena od strane istih developera,a opet je ispala dobro.
Malo sam skeptican u vezi Bioshocka Infinite.U jednu ruku sam zadovoljan sto su promjenili okruzenje i pricu jer ako nisu imali dobru ideju onda je bolje da nisu uopce radili.No malo sam skeptican jer je Bioshock igra bila toliko dobra upravo zbog Rapture-a i likova koji su bili u njemu,sumnjam da ce Columbia moc to ponovit,ali svakako cu igri dat sansu i docekat je objerucke.
Mislim da u traileru ima jedan problem.Columbia je grad koji je napravljen 1920-tih dok je Rapture napravljen 1950-tih.Sad tu ima jedan problem,na pocetku trailera kad prikazuju onu scenu iz akvarija ocito se vidi figurica Big Daddy-a.Kako sad moze tamo bit figurica Big Daddy-a ako su oni napravljeni u Rapture-u 30 godine poslije?!
Da li je moguce da je Big Daddy nastao po uzoru na neku djecju igracku?

njoka. je offline   Reply With Quote