View Single Post
Staro 18.08.2010., 11:27   #1
foggykt
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2009
Laptop sa Intelovim i5 proc

Tražim dobar laptop, nisam previše upućen baš jer nisam to ništa pratio u zadnje vrijeme pa bih vas zamolio za pomoć pri odabiru. Tražim od laptopa sljedeće :

Cijena - idem do oko 7500kn, ne bih baš preko toga, al ako je neka sića nije problem
Performanse : - Zanimaju me Intelovi i samo Intelovi i5 procesori ( ako mi netko može pojasnit uopće kakve su razlike između i3 i i5 procesora, i što su ti procesori novo uoće donesli kod dual core laptopa, nisam upućen )
- mora imat 4 gige DDR3 RAM-a
- što se grafulje tiče, neka HD grafulja s kojom bi mogao igrat fino i igre, sve novije dakle, da uredno radi, 512 ili gigu rama na sebi
- kod wireless-a da podržava i n standard
- ekran mi nije toliko presudan, ali htio bi dobru rezu, 17 inčni ekrani nisu na odmet, samo da je to sve kak spada, no moze i oni 15 i po inčni

Laptop mi najviše treba za produkciju muzike, jer se bavim glazbom i bitni su mi najviše proc i rami, to dvoje je must, a grafulja mi je pak bitna za igre da kad mi bude dosadno nešt i zaigram...Evo ukratko to je to.

I prednost najviše dajem Lenovu, Aceru i HP-u, ostale modele laptopa ne preferiram baš, no ako ima nešt dobro da su ljudi zadovoljni zašto ne.
foggykt je offline