View Single Post
Staro 18.08.2010., 10:58   #90
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor jonyb Pregled postova
i što ti to znači kad ih i dalje igraš sa običnim đojstikom, ja sam svoj Xbox 360 Slim prodao baš zbog toga, jer mi je šugavo da moram kupovati onaj adapter za miša.... i opet igrati ono što je "optimizirano" za đojstik

i sva ta poplava konzola, definira gaming industriju, svi se okreču lovi, pa mi na PCekima dobivamo portove sa konzola...

može reči tko god što želi, ali igranje FPSova, strategija i još masu igara sa đojstikom na konzolama je ko tjerati pedale na biciklu rukama

meni jedina prednost konzole je jednostavnost i što nema potrebe stalno upgrejdati nekog vraga od hardvera i bacati lovu... i ono zlo od MS Kinnect-a koje me jedino može natjerati da ponovno kupim Xbox
Sad kad sam se navika na gamepad čak mi je i bolje nego miš zato šta se mogu zavalit u fotelju, krevet i igrat, dopizdilo mi vise sidit prid monitorom.
I napetije mi je za igrat zato sta moram unaprid planirat di ću, šta ću zbog sporijih reakcija nasuprot miša. Jao, tek kad izađe Dead Space 2, to se definitivno igra na xkutiji.
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote