View Single Post
Staro 18.08.2010., 08:12   #1090
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Mnogi su se tak zayebali još u vrijeme (prije tri godine) kad je serija tek krenula. Ili nisu (s)kužili humor ili im je sam koncept (četiri nerd-geek tipa i superzgodna ženska) serije bila odbojna ili su počeli gledati od sredine i nisu kužili ni 5% kaj se događa, da bi danas kad je naš RTL odkupil sve sezone, jedva čekali sljedeću epizodu. Usput sve one koji su pratili seriju otpočeka dave i po gradu prepričavaju radnju pojedine epizode. Pogledaj prvu sezonu, tj. prvih nekolko epizoda prve sezone i tek onda budeš znal dal ti se isplati gledati ili ti serija ne valja.

Ovo s gledanjem trailera i na temelju toga odlučivati kaj vredi, je isto ko i kad se presluša samo jedna pjesma albuma ili pogleda prvih 5min filma - ama baš ništ nemreš zaključiti iz toga. Istinabog bisera koji na taj način prosuđuju stvari ima kolko te volja. Sve redom filmo/audiofili, fonoteke da boli glava, po cijele dane dijele superbajne ocjene poput 7.635/10, IMDB im je postavljen kao homapage, a ne bi prepoznali kvalitetan film, seriju ili muziku, taman da su ih sami stvarali.
Pogledao prvih 10 epizoda, moram priznati da me ugodno iznenadila.
Na traileru stvarno prejadno izgleda, ali zapravo je poprililčno dobra serija.
Lako probavljiva, kratka i smješna.

Definitivno ću ju nastaviti gledati.

Thanks