Pa mislim da nisi u pravu (odnosi se na komentar o neupucenosti u protokole otkljucavanja). Kartica je otkljucana RT kako treba, probana sa svih 16 p. i dobijeni su manji artifakti u vidu tackica kroz teksture. Temperatura nije prelazila 60 i par stepeni. Odmah sam iskljucio 4p. i kartica je odlicno odradila sve testove i radila 2-3 dana normalno. Nakon toga se pocela gasiti u igricama nakon 30-50 minuta igranja npr. Doom3 ili neke sl. zahtevne igrice. Pogasio sam i preostala 4p. ali gasenje je ucestalo na 10, pa na 1-2 minuta igranja. Kartica nije pravila probleme na manje zahtevnim aplikacijama. Mislim da se ovde pre radilo o losem primerku nego o protokolu modovanja, naime vec sam nailazio na upozorenja o losim serijama nx6800Le kartica. Ali OK to je to, kartica je zamenjena i od pre par dana nabacio sam Leadteka 6800 A400 TDH i prezadovoljan sam. Nisam je otkljucavao jer ne zelim vise riskirati ponovnu zafrkanciju sa menjanjem karte. Malo sam je ock. na 380/850 i dobio 10480 3D Marka 2003. Mislim da to nije lose. U Doom3 (time demo) izlazim na 84 fps. na 1024x768 HQ sve postavke default...