Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Ne kuzim zasto si stavio custom firmware ako ga ne jailbreakas. Mozda ti je problem u tome sto si upgrade-ao OS a nisi upgrade-ao BB pa ti ne radi bas. Stavi cisti 4.0.1 ako uspijes (cini mi se da apple vise ne potpisuje 4.0.1 za 3gs ili cisti 4.0.2 ako ne mozes 4.0.1 (ako nemas SHSH,a ako ga nisi nikad JB-ao onda nemas SHSH) i nemoj vracati BACKUP nego izaberi NEW PHONE kad te pita.
|
stavil sam posle i 4.0.2 i opet isto.. nece ulovit signal nikak.
i sad malo drkam po njemu, stavim 4.0, ulazim u airplane mode i natrag ga iskljucim i nađe mi normalno signal. idem ga JB, tam mi napise reboot device i opet banana. signala nema ko 200 eura u komadu, ili je samo jedna crtica.
ima ko kakvu ideju kaj bi to moglo bit?
na 3.1.2 mi je isto gubil signal, al nakon par reset network settings je proradilo normalno..
edit:
restorao ga valjda 15 puta na 4.0.2, 4.0.1, 4.0 i nista od signala. ako ga i nađe, ostane na jednoj crtici i ne mogu s tim nista. probao sa reset network settings, hard reset, makivao sim karticu par puta. iphone je aktiviran, da ne bi bilo zabune...
jedino kaj bi moglo bit da kartica ne valja. imam onu tmobile, 64K
edit 2: kartica nije valjala. u svim ostalim mobitelima radi super, stavil neku stariju tmobile i naslo signal od prve..