View Single Post
Staro 17.08.2010., 18:04   #395
Nybelung
Guest

Sve sam zajebao.
Alistair -> pobjegao i postao pijanac i lutalica
Morrigan -> ostala trudna i pobjegla sa mojim djetetom (Ovo mi je prestrašno. Tko zna šta će vještica rodit. Nekog "Old God-a")
Anora -> postala kraljica. Ajde, vlada napredak u kraljevstvu, ali i dalje su Elfovi skoro robovi.
Loghain -> glavni negativac postao šef Grey Warden-a u Denerimu.
Lord Harrowmoth -> nije dugo vladao. A i Dwarfove je još više izolirao.
Čak su mi ubili onog lika što je crkvu napravio u Orzammaru, i zaratili sa svećenicom. Exalted March prozvan. WTF? Rat sam prouzrokovao.
Sten -> otišao kući i kasnije vodio Qunarie kao general u ratu protiv ljudi? Još jedan rat?
Wynne -> ostala na dvoru kao savjetnica.
Oghren -> ostao u Denerimu, u krčmi.
Leliana i Zevran -> nastavili putovat samnom. Nadam se da tražimo prokletu Morrigan.

Igrao sam kao "human noble". Kad na kraju pogledam, sve sam sj*bao.. A kroz čitavih 65 sati gameplay-a sam se trudio bit dobar!
Prokleti Bioware ne zna napravit happy ending?
-->
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
namlatio onog high dragona ko mladog majmuna , a a ona flemeth je još lakša
I ja sam njih dvoje ubio bez problema... Zapravo, meni nijedan boss nije bio težak a na "Hard" sam igrao do pola, a onda prebacio na "Medium" jer mi se žurilo do kraja. Na manjoj težini ne treba pauzirat, samo gazim.

Meni se moj kraj nikako ne sviđa:

Sve sam zajebao.
Alistair -> pobjegao i postao pijanac i lutalica
Morrigan -> ostala trudna i pobjegla sa mojim djetetom (Ovo mi je prestrašno. Tko zna šta će vještica rodit. Nekog "Old God-a")
Anora -> postala kraljica. Ajde, vlada napredak u kraljevstvu, ali i dalje su Elfovi skoro robovi.
Loghain -> glavni negativac postao šef Grey Warden-a u Denerimu.
Lord Harrowmoth -> nije dugo vladao. A i Dwarfove je još više izolirao.
Čak su mi ubili onog lika što je crkvu napravio u Orzammaru, i zaratili sa svećenicom. Exalted March prozvan. WTF? Rat sam prouzrokovao.
Sten -> otišao kući i kasnije vodio Qunarie kao general u ratu protiv ljudi? Još jedan rat?
Wynne -> ostala na dvoru kao savjetnica.
Oghren -> ostao u Denerimu, u krčmi.
Leliana i Zevran -> nastavili putovat samnom. Nadam se da tražimo prokletu Morrigan.

Igrao sam kao "human noble". Kad na kraju pogledam, sve sam sj*bao.. A kroz čitavih 65 sati gameplay-a sam se trudio bit dobar!
Prokleti Bioware ne zna napravit happy ending?
  Reply With Quote