View Single Post
Staro 17.08.2010., 09:03   #580
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Pitanje za Desire-ovce:

Otkad sam stavio 2.2 ponekad mi se desi da se srusi Sense UI, sa prigodnom porukom naravno. To mi se nikad nije desavalo na 2.1
Osim toga, imam subjektivan osjecaj da se homescreenovi sporije refreshaju sad na 2.2, odnosno kao da se u tom segmentu uredjaj usporio u odnosu na 2.1.
Mozda se i slazem sa tobom u necemu, ali objasni malo to refreshanje screenova? Kod mene je to puno brze nego na 2.1, uredjaj mi je daleko stabilniji (na 2.1 Desire bi se bar tri puta tjedno resetirao sam od sebe), gledanje odredjenih movie-a sa neta bilo je nekad nemoguce, jer bi se pojavila poruka da nemoze taj movie otvorit a za pola sata otvorio bi ga normalno..
Nadalje, shutdown je trajao vjecnost (izmedju 10 i 30min), sad je to svega par sec..
Nitko ne spominje wifi, sa Froyom je puno jaci (evo da se ovako izrazim: prije gdje mi je bio signal jedna crtica sad su dvije ili cak tri)..

Lose iskustvo:
720p me je razocarao, ponekad sa svojom trzavoscu/nedostatkom fps-a,a i zvuk nije bajan ali moze proc..
Internet browser je isto nekad trzav i spor, pa sam stavio Dolphin HD, ima odlicnih addonova i fičura..
Baterija ne traje nista osjetno duze..

E sad isto koje pitanje:
Nevjerovatno ali ne nalazim besplatnu (pa cak ni onu koja se placa) aplikaciju za 'Take a screenshot', preporuka?ako uopce postoji app?
...toliko,bit ce valjda jos pitanja