View Single Post
Staro 17.08.2010., 04:45   #14
gums
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor kugla08 Pregled postova
ovako od svega mi je najvažnije da mi lap ima hard od 500 gb-a jer mjesta na hardu mi nije nikad dosta, sve u svemu ja sam bio zadovoljan s ovim starim laptopom koji je kolko ja mislim imao šrotan proc, mojim laičkim mišljenjem mislim da je i3 itekako bolji od tog athlona ql60, a drugo čitao sam na bugovom forumu da neki ljudi imaju problema sa acerima na i5 procima, uglavnom pregrijavanje, e sad neki tvrde da je to zato jer se taj i5 dosta grije a neki opet zbog acerovog dizajna kučišta, sad što je točno nebih znao ali se dosta ljudi žale tako da nikako nebi uzimao acer jer prvo to a drugo to što kažete acer je po meni sinonim za nekvalitetu i lošu izradu, imam par prijatelja koji su tako uzeli acer zbog dobrog odnosa cijena-komponenta, a onda nakon kratkog vremena rikava ekran, nekima hard, nekima utori na matičnoj itd, kolegi s faxa već fali pola tipkovnice na aceru itd. A nebi uzimao ni hp jer eto zeznuo sam se jednom i izgubio povjerenje kak sam i napisal, uz to i razmišljal sam o kupnji nekog dv6 hp-a al kad svako malo na forumima znam viditi, nakon 2 mjeseca mi je krepalo ovo nakon dva ono....mislim neznam ljudi ja sam stvarno zbunjen, moj najveći problem je što bi htio da mi laptop dura barem 3 + godine a da nemam nekih velkih problema kao sada sa ovime samo što eto nemam baš para pa bi uzeo tako nešto do 5000 + .....jer mi nije lako svake cca 2 godine davat pare za novi prijenosnik, kvragu ipak sam student
U laptopu imam i5 540m i taj se proc ne grije osim kada ga pošteno upregneš a i onda to osjetiš samo ako ruku staviš kraj ispuha zraka. Ako se aceri sa i5 pregijavaju moje je laičko mišljenje da to nije do procesora...zar se ne bi inače i osatli modeli sa tim procesorima pregrijavali?
Sa izborom ti ne mogu pomoći i ja sam ovdje tražio savjete i pomoć dok sam birao...sretno

Prenosni kalkulator:
HP Elitebook 8540W WD928EA
gums je offline   Reply With Quote