View Single Post
Staro 16.08.2010., 19:36   #5458
Mato_Ivanovac
di sam ja tu je i nevolja
Moj komp

Mato_Ivanovac's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Citiraj:
Autor RS_BuRnOuT Pregled postova
Bok, ako sam dobro shvatio, ti si prebacio "profil" iz COD4 na neki drugi HDD te ih opet iskopirao nazad nakon reinstaliranja Windowsa i nove instalacije igre?
Ne znam kako se ponovno vracaju ti korisnicki podaci da nastavis dalje.

Takoder sam nedavno dodao novi HDD u komp i njega stavio za sistemca, iskopirao sam profil no nije mi povuklo i rankove pa igram ispocetka.
Nisam istrazivao kako se vracaju rankovi nakon reinstaliranja ali zato cuvam staru instalaciju na onom starom HDD-u za danas sutra.

Ne vjerujem bas da je do nekog hacka jer se nitko na serveru nije bunio da su mu se rankovi resetirali sami od sebe.

Prije nekoliko tjedana na serveru je bio instaliran mod sa power rankom tj. sa lvl 1 se prelazi na lvl 55 nakon jedne runde.
Sad je mod ugasen i oni rankovi koje sam imao do igranja moda mi se nastavljaju.

Pozz
Evo ovako prebacio sam bitne podatke,igre,pjesme,filmove slike programe i tako to,no nisam nikakve profile od COD i takvih igara prebacivao,igram preko xFirea jer su svi frendovi na njemu,i mislio sam da mi to ostaje sve na profilu od xFirea i fino formatiram diskove i stavim u raid0 i stavim windows 7 na 250gb particiju i windows xp 120gb i instaliram sve potrebno i cod4 i odem na server igrat kad mi je rank 1 a bio 22 i sad me pati kako da ga vratim.