Citiraj:
Autor McG
SPlayer ti sam složi playlistu čim pokreneš bilo kakav audio ili video materijal, a da se taj isti nalazi u nekom folderu. Primjera radi, kad pokreneš prvu pjesmu nekog albuma ili prvu epizodu neke serije, SPlayer sam vrti sve kaj se nalazi u tom folderu. Istina SPlayer nije primarno audio player i playlista se ne može uređivati kao npr. kod Foobara, ali služi sasvim vredu za najosnovnije radnje prilikom reprodukcije.
|
Pa tako i KM radi automatski playliste.Aha ,bug je kako kažu ako se namješta da treba automatski ugasiti comp nakon odsvirane playliste...to je već manje bitan detalj
Citiraj:
Imaš na službenoj stranici skinova kolko te volja i još su k tome zapakirani, pa ih moreš skinuti i kasnije kad ih raspakiraš, u VLC-u samo odrediš putanju do foldera sa skinovima.
Još je k tome devinatART pun kojekakvih skinova za VLC.
|
Odlično
A jel znate možda dal dolazi do sukoba ako su dva playera instalirana na isti operativni sustav sa svojim internim codecima ,npr.KM i VLC ili VLC i S Player ? Znam da je nepotrebno imati dva ali....
Dal se VLC i ostali playeri upgrade-aju preko postojećih,ili prije instalacije nove verzije treba deinstalirati staru ?