View Single Post
Staro 16.08.2010., 08:28   #4
Warthog
Guest
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Moj glas za optiku,i taj wannabe X-Fi na ploči. Sasma nebitno o kojoj zvučnoj je riječ kad Z5500 ima svoj DAC koji će obaviti posao besprijekorno za tvoje potrebe.

Citirao bih :

Inside the SoundTouch™ Control Center lies a Cirrus CS494003 32-bit DSP to handle both Dolby® Digital and DTS® bitstreams including DTS® 96/24 data for unsupassed sound quality. A Cirrus CS42526 data conversion chip is used to move signals between the analog and digital domains. The CS42526 contains an amazing number of high-quality converters including six 24-bit DACs and two 24-bit ADCs.

DAC u rangu onih na Audigy2ZS,ZS Platinum,Audigy 4 karticama. Ali razlika optika i analogija bi morala postojati,ako je već DAC sličan ili identičan mogućnostima.

Kako god,potpisao bi i korisnika gore,da većina usera jednostavno ne može čuti razliku kad se radi o zvučnicima tipa Z5500,i ipak solidnim zvučnjačama u toj entry klasi koju si naveo. Spojio ih analogno na Audigy4 pa pustio da njezin DAC radi,ili spojio optikom na - po meni - lošiju SupremeX-Fi i pustio da DAC od Z5500 obavlja - tako ti je svejedno.. nećeš skužiti vrlo vjerojatno razliku.

Da je neki škart od analogne zvučne,onda ajde de,ali Audigy4 je više nego solidna,i ima odličan DAC dan danas. ( Pogotovo uzmeš li u obzir da ih po 150kn daju,do 200 max)
Warthog je offline   Reply With Quote