View Single Post
Staro 15.08.2010., 22:32   #225
Ari
Registered User

Ari's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
isprobaj Splayer.. ja mu jos nisam nasao minus prezadovoljan sam s njime
Citiraj:
Autor Amepshi Pregled postova
Eto, splayer je jedini s kojim sam uspio pokrenuti hardversku akceleraciju na 785G cipsetu (ima sideport DDR3 RAM). Radi ko podmazano sa Splayerom, cak i kada je GPU na defaultnih 500MHz.
Ma playliste su jedini bug na SPlayeru čini se,dvoje ljudi je to spomenulo.Mislim ja vrlo rijetko stavljam muziku na playeru ali svejedno čini se to poveći bug ako stalno stane nakon odsvirane prve pjesme,mora to ići u kontinuitetu.
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
SPlayer, VLC i MPC-HC su jednostavniji da ne mogu biti jednostavniji i dovedeni do tog nivoa da više (kak je to bil slučaj prije godinu dana) nema podešavanja kojekakvih sitnica.

KMPlayer se prestal razvijati i danas više ne nudi ama baš ništ kaj ga čini boljim od SPlayera, VLC-a i sličnih.
Odlična vijest ! Meni je bitno da ima podršku za .sub i .srt vanjske titlove,nebi škodilo da ima i .txt.Neko vrijeme sam mislio da VLC nema podršku za .SUB jer sam probao pred nekih godinu dana,ali sam danas na njihovom homepage vidio da ima.Zatim mi je bitno da ima mogućnost pomjeranja titlova za pola sekunde i da se to može na custom tipke podesiti,također i premotavanje filma po nekih 5 sec,uglavnom da se krdo toga može konfigurirat na tipke prema želji.Ostalo vjerovatno svi mogu,otvaraju sve,mogu povećavati titlove,povećati prikaz malenog filma na 150%....itd

Inače ja ne gledam toliko HD filmove već uglavnom one od 700 MB do eventualno 1.5 GB, pretežno će mi to dobro doći za Youtube...a možda krenem pohlepno i sa skidanjem filmova od 8 GB nakon što nabavim bolju grafičku od sadašnje SiS 330 Mirage integrirane.

Inače VLC mi se sviđao uglavnom po svemu kad sam ga bio nakratko isprobao,jedino nije imao skinove za zamjeniti,MPC je malo primitivnog sučelja,a ovaj MPC HC je sličan,SPlayer nešto ljepši....mislim da ću dati VLC-u prednost ipak je on institucija....testirat ću i S player,imam backup,lako riješim....
Citiraj:
Ne trebaš ništ podešavati u vezi grafičke. Dok god imaš model koji ima i koristi UVD ili VPU za hardversku akceleraciju - to je to.
Hvala na info.

EDIT: Šta se nije pojavio na Softpedia i Download.com KM player u novoj inačici koje nema na njihovom homepage, verzija: KMPlayer 2.9.4.1437

Zadnje izmijenjeno od: Ari. 15.08.2010. u 23:04.
Ari je offline   Reply With Quote