Citiraj:
Autor Halos
Hehe, ok. Kužimo da si zanesen i to sve, malo dekompresiraj tlak...
Ali na 4.5GHz nebi bas lako bilo. Ako bi ti trebalo mrvicu manje od 1.6v onda dobro, ali za to moras imati vodeno na ledeni pogon sto nemaš. Budi zadovoljan dobivenim. 
|
4,5GHz sam jednom probao, sa 1,75V, i tek tada sam uopće mogao bootati windozere

dok ovaj E0 kojeg imam sada, bez problema to napravi sa 1,38V, čak i odvrti SuperPI 4MB, no nisam dugo to istraživao, dovoljno mi je i ovo iz siga
Citiraj:
Autor bahrija30
prijatelju ja sam za nadogradnju s e6550 na e8400,potrošil ravnih 200kn s tim da sam još uzel msix48 platinum..znači nije lupanje neke veće svote novca već samo 200kn. 
|
poanta mog posta je bila da bi ti malo trebao smanjti doživljaje i spamanje po threadu. bez uvrede. ukoliko ne kužiš šta znači smajlo u tekstu, ne znači da nam moraš polagati račune kako si napravio te zamjene i koliko su koštale iste. svi smo vrlo sretni što si napravio određene zamjene, a bit ćemo još sretniji ukoliko budeš nešto TREBAO ili nešto NAPRAVIO a zapelo ti je pa pitaš, a ne i informacije koliko si potrošio na koju ploču i kaj ja znam kaj. dobro ti i
Halos veli, de se malo smiri. nisi prvi koji je natjerao E8400 na 4GHz stabilno. Živio prijatelju
BTW, da nebudem off-topic, veliš, uspio si napraviti da ti 4GHz bude stabilno na 1,34V i da ja tvrdim da NIJEDAN C0 to ne može...ma nemoj, bilo je C0 koji su to postizali i sa 1,3V, čak i manje, iz pojedinih batcheva. da, recimo da si pogotio OK batch iz C0 revizije. sve je to star sreće. ono što si proklinjao kad si imao E7400. Nego, jel možemo mi sada završiti OC sagu o tvom E8400?

ako ne, nema frke