Citiraj:
Autor McG
Mnogi su se tak zayebali još u vrijeme (prije tri godine) kad je serija tek krenula. Ili nisu (s)kužili humor ili im je sam koncept (četiri nerd-geek tipa i superzgodna ženska) serije bila odbojna ili su počeli gledati od sredine i nisu kužili ni 5% kaj se događa, da bi danas kad je naš RTL odkupil sve sezone, jedva čekali sljedeću epizodu. Usput sve one koji su pratili seriju otpočeka dave i po gradu prepričavaju radnju pojedine epizode.  Pogledaj prvu sezonu, tj. prvih nekolko epizoda prve sezone i tek onda budeš znal dal ti se isplati gledati ili ti serija ne valja.
Ovo s gledanjem trailera i na temelju toga odlučivati kaj vredi, je isto ko i kad se presluša samo jedna pjesma albuma ili pogleda prvih 5min filma - ama baš ništ nemreš zaključiti iz toga. Istinabog bisera koji na taj način prosuđuju stvari ima kolko te volja. Sve redom filmo/audiofili, fonoteke da boli glava, po cijele dane dijele superbajne ocjene poput 7.635/10, IMDB im je postavljen kao homapage, a ne bi prepoznali kvalitetan film, seriju ili muziku, taman da su ih sami stvarali.
|

Kao veliki fan ove serije, slažem se sa svim u cjelini kao i sa ostatkom posta. U početku sam i mislio da ocjene na imdb ili tv.com jesu neki orijentir, ali zadnjih godina je to sve lošije i lošije sa ocjenema koje uglavnom daju bedasti ameri i njhov ukus, odnosno neukus.
Općenito pratim dosta serija koje se emitiraju u USA i ono što mi se u početku svidi pratim i dalje. A onda za koju godinu se to pojavi i na našim kanalima. Samo mi je bed što sve više i više serija otkažu nakon prve sezone, pa ostaje nedovršen završetak serije.
A sve zbog ratinga bedastih amera. Kolko je već tako serija bezeveze otkazano, strašno. A neke serije se samo štancaju i štancaju bezveze na 10-tak sezona.