Ovako, imam jedan komp s jednim HDD-om od 250 GB
srušili su se Windovsi, a podatke treba spasiti (i podatke koji su na c disku). inače na njemu su bili XP.
Kad idem probati repair windowsa, ne vidi mi 3 particije, nego samo jednu od 130 GB, i nemam opcije repair.
Onda sam malo švrljao po netu i gledao kako se koristi repair console, ali nije bilo pomoći jer za sve popravke kroz nju je potrebno imati folder c:windows, koji se nevidi - kao da ne postoji.
odlucio sam onda spojiti hard na drugi komp, i tamo mi ga vidi kao cijeloga od 250 gb, a ne 3 particiji, zatim sam skinuo virtuallab program i sav sretan, našao mi je 3 izgubljene particije, nakon toga i sve fajlove na c particiji, ali ima kvaka, normnalno da se taj proigram treba kupiti kako bi mogo povratiti izgubljene fajlove na izgubljenim particijama.
sad je pitanje da li postoji negdje sličan free program ili barem vremenski ograničen da mi napravi istu stvar? ili mođda netko zna pametnije rješenje?
Hvala, i ako sam slučajno bio nejasam u obješnjenju problema, pitajte što nisam razjasnio.