View Single Post
Staro 27.12.2004., 21:36   #1
dakky
Uptime freak
Moj komp

dakky's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
hrvatski MMORPG

Prvo da se ispricam unaprijed ako je vec netko pisao o tome ovdje! Onda nek admin obrise post i tutto finito!

Dakle, stvar nije nova, odnosno postoji vec neko vrijeme (i u ovom obliku i sl. a igra se slicno kao npr. Utopia), ali je ovo prvi pokusaj, koliko ja znam, da MMORPG bude orijentiran iskljucivo na hrvatske igrace, iako su sve funkcije i komadne na engleskom. Dakle, radi se o igri "Quantum Star SE". Igra je browser-based sto znaci da za vrijeme igranja morate biti spojeni na internet (logicno, ako je Online RPG ). No, buduci da je dovoljno odvojiti par puta dnevno po samo par minuta, ne vjerujem da ce vam to pretstavljati neki problem. Naravno, nije potrebno nista downloadati i pokretati da bi se igra mogla igrati.

Tematika je svemirska, a u biti je RPG. Dakle pocnes s jednim brodom koji moze vadit rudu ili gorivo pri npr. 18 komada (jedinica) na sat. Isto tako dobijes 10 turnova na sat. Klasika dakle. Vadis rudu ili gorivo, prodajes za lovu na Zemlji, kupujes nove, vece, jace brodove, radis taktiku, flotu, bla bla, poslje radis planete i sl. Sve u svemu zarazno, a dovoljno ti je svaki dan potrositi 10-ak minuta za premjestiti flotu i prodati sve sto su brodovi iskopali i kupit jos koji rudarski brod ili ratni brod. Ako je netko zainteresiran, check it out, za sad nas je 20-tak hrvata gore. Naravno, sto nas je vise to bolje.

Za bolje razumijevanje igre procitajte FAQ (na hrvatskom je) i tamo se nalazi i link na samu igru.

http://www.cdnforum.com/mmorpg/

Eto i jos jednom se ispricavam ako vas je netko vec obavijestio o ovome...
dakky je offline   Reply With Quote