Citiraj:
Autor luka_os
kolega ja sam u predgrađu Osijeka i na iskon bi trebao platiti dodatnih 40kn ht-u. Tako da je to ne isplativo, no evo ovaj mjesec su nam uveli optimu i sad mislim preći na njih. Teta iz ht-a me je zvala prošli mjesec za produljenje u govora i na moje pitanje jel dobijem kakav poklon. Rekla je ne, samo će mi se smanjiti pretplata sa prijapnjih 145, na 129kn. Rekoh da to nije pogodnost i da to imaju svi korisnici. Dakle cimala me za čisto produljenje ugovora, bez ikakvih poklončića. Također sam čekao verbatima, al sutra prelazim na optimu
|
ovjde ti se radi o produljenju uo na paket prometa, odnosno najvjerojatnije imas 15gb posto se radi o toj cifri.. znaci nebi produzio ugovor na adsl nego samo na tih 15gb a to bi ti znacilo da slijedecih godinu dana bi koristio taj paket po smanjenoj cijeni.. ukoliko bi odustao, morao bi platiti iznos pogodnosti za preostale mjesece koje trebas koristiti.. znaci cijena 15gb ti je 148 a ti uz ugovor dobijes za 138, pogodnost je 10 kn i to pomnozis sa brojem mjeseci koji ti je preostao..
@coconut on da bi imao iskon, mora imati tf pretplatu u t comu, tako da minimalno mora placati 45kn + pdv t com i onda na to ide cijena od iskona