View Single Post
Staro 15.08.2010., 11:41   #271
Warthog
Guest
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Twisted Metal 2 Junkie (to sam i ja bio pred 13 godina ), dakle, slažeš se da odma kupit GTX 460 i eventualno još 2GB memorije? ja sam uvjeren da će moći vrtiti sve, usporkos uskim grlima na kojima bi gubio 5-10%. Wow. ali naravno, kako su već neki starosjedioci rekli tipa Jelca i Dizla, ovdje postoje gurui i šamani koji prepoznaju razliku od 1 MHz, 1 FPS i 1ns
Ne znam,meni je to najzaraznija igra ikad napravljena,takav mix Carmageddona,Interstatea 76 i Death Rallya po uživanciji mislim da nikad više neće biti ponovljena,pogotovo u Playstation split screen varijanti udvoje,i neki masivni prašnjavi 70tak cm TV,non-LCD ofkors. Šta više prašine na njemu to izraženiji Fog efekt.

Slažem se,naravno,da se tako izrazim,Core2 na 3.6 bi itekako trebao našopati GTX460,ne bi smjelo dolaziti do trzanja ni na 1920x1080 rezi, osim ako korisnik ne misli silovati uz detalje na max,i popratne efekte tipa AF na 8x/16x ili FSAA. No to su neke druge dileme,što će nekome na 24 monitor nativnoj rezi AA,ježi ga.

Pa dobro znaš šta ću ti reći za 1ns,ako se referiraš na latencije memorije, po meni se osjeti razlika,ona je 5-10% u svakodnevnom radu,ali na primjeru DDR2 memorije,čak radije pristajem na CL4 kitove na 800,nego na CL5/6 kitove na 1066,ako se radi o jednakoj količini memorije. Sad baš 1mhz,1fps nema šanse,ali kod latencija memorije,4,5,6 neovisno sad na kolikoj brzini ,uvijek biram makar 200mhz sporije,a nižih latencija.
Warthog je offline   Reply With Quote