Citiraj:
Autor AMD
Uzmi u TELE2 mobilni internet na bonove za 145 kn. To ti je početno ulaganje u stick ili ako možeš negdje još jeftinije nabaviti otključani stick ili stick od TELE2.
Ako si kupio na bonove onih 20 kn potrošiš i baciš karticu u smeće.
Odeš u TELE2 centar i napraviš ugovor sa kojim nisi vezan na rok od 12 mj. ili 24 mj. jer imaš svoj stick. Kupuješ samo za 1kn SIM karticu bez ugovorne obveze tako da u bilo kojem trenutku možeš raskinuti ugovor.
Cijene su sljedeće:
1 Gb prometa je 85 kn i prvih godinu dana ti daju još 1 Gb. Znači da za 85 kn imaš 2 Gb prometa. Ja sam si taj paket uzeo sad za ljeto kad idem na more, a u 9. mj. ću raskinuti ugovor i uzeti drugu pretplatu koja je sljedeća:
512 mb za 45 kn i prvih godinu dana daju još 512 mb. Znači za 45 kn dobivaš 1 Gb prometa. To su ti dvije i pol kutije cigareta za gigu prometa.
Doboro je da u svkom trenutku možeš raskinuti ugovor i uzeti povoljniju tarifu ili neku tarifu koju imaju na akciji, a da se nemoraš obvezivati ugovorom.
Mislim da im je ova Duplo tarifa trenutno najpovoljnija u RH.
|
Baš si me zainteresirao pa sam pogledao na tele2 stranicama, ali ja uvijete čitam nešto drugačije od tebe

- dodatni poklon promet važi samo do 31.08.2010, dakle ništa duplo kasnije
- tarife moraš aktivirati isto do 31.08., dakle ništa od tarife 512 na jesen
- mjesečno plačaš još 10 kn zrakarine
- nude i bez ugovorne obaveze
Ovo je samo dobra ljetna ponuda, a ljeto skoro isteklo.