14.08.2010., 09:33
|
|
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Autor mklobu43
Pa sam sam na ebayu vec par godina,
i evo bas idem kupiti tinte za kolegu na poslu pa sam pomislio da i ovdje postavim selera kod kojeg obicno kupujem tinte,
http://myworld.ebay.com/eco_mall&ssP...MEFSX:SELLERID
Seler je iz hong konga i kazem uzimao sam vec tri puta komplet tinti i nikakav problem.
Npr set tinti za moj canon 5200 koji ukljucuje 5 boja, pgi-5 bk, cli-8bk, cli-8c, cli-8m, cli-8y, na buy now opciji stoji oko 90kn,_
sto jos reci osim da su te iste ali original tinte kod nas svaka skoro toliko.
Normalno tinte su sa chipom i sve je 5+, ljudi koje je olaksanje kad mozes printati sto ti got srce zeli a da znas da si platio neku mizeriju za to. 
|
ajd fino da si to podjelio s nama. Meni bas te farbe trebaju,ali takvih farbi ima i kod nas . Dakle imas bez cipa i s cipom,ove bez cipa dodju min 7kn a one s cipom oko 15-20kn ; onda bas nevidim zasto bi to uzimo preko ebaya kad to mogu isti dan dobit kod nas. Tinte s cipm su valjda nesto najgore u toj industriji,stvarno trebas imat zivaca za stavljanje cipova na tinte,i onda na kraju jos ti printer javi da imas potrosen catridge a ovaj je pun -.- .
@demetrius odkud ti to za ebay bucks? Ako je to na ebay stranici onda vjerujem da nema nikakvih trikova..
|
|
|