Tema: HTC Touch HD
View Single Post
Staro 13.08.2010., 22:39   #235
Štef
Registered User

Štef's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Bok, evo vidim da sam došao na pravo mjesto za postaviti par pitanja. Evo ovako kupio sam uređaj prije par dana i jako sam zadovoljan s njm...ali imam problema sa signalom jednostavno ne mogu zvati, primati pozive, poruke, puca veza, ne cuju me dobro sugovornik..
ikona za signal se krece od dvije crtice pa do full. Čitao sam po forumima da se i ostali žale na iste probleme al nisam pronašao konkretne odgovore i dal postoi mogucnost popravka(sa novim Win ili ROM-om) jer sam "friški u tome pa se još ne kužim...
Na uređaju su orginalni Win. 6.1, ROM version:1.14.401.3 (22273) WWE
ROM: date 10/24/08
Radio version 1.09.25.14
Protocol version: 52.49a.25 26U
isto tako pojavljuje mi se u gornjem vise desnom uglu pokraj oznake signala oznake "E,G" al to ne bi smjelo utjecat na slab prijam signala
evo par podataka ako vam sta govore

inace signal na mobu (Nokia N82) od prijatelja je isti i nema takvih problema, tako da nije do mreze, al sam primjetio posto zivim u Zagorju i dosta putuje po njemu, koje tu i tamo nije pokriveno Full signalom da se tu stvaraju zapravo ti problemi, tako da je moj zakljucak da bi mozda trebao pojacti prijam signala na uređaju ili vuci repetitor sa sobom

Evo od srca bih molio ako mi tko može pomoci u vezi ovoga!
Hvala unaprijed!!
Štef je offline   Reply With Quote