View Single Post
Staro 13.08.2010., 17:03   #6
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Talking

Totalni promašaj?

Suptilan si nema šta

Zafrkanciju nastranu ,ok sve u kompu se grije te može tako radit. Ali treba li se pržit samo zato jer može? Trebam li kuhat grafičku na 70ak , procesor na 60ak , čipset na 87 , hard na 50ak samo zato jer mogu radit i tako? Ne znam jesi li primjetio ali pogledaj malo dalje od mene po forumu i na svakom koraku češ primjetit opterečenost s temperaturama bez obzira na komponentu

Integrirana mi nije dovoljna te zbog toga imam grafičku. Trebaju mi izlazi za 2 monitora te još 2 HDMI izlaza. Ali da mi to ne treba zar je zločin bit zadovoljan s integriranom da imam sliku?

Spominješ neke muke mjenjanja hlađenja zbog ovog trenutnog nedostatka prostora / toga što sam poklopio slot za grafičku...
Preskočio si onaj dio gdje sam rekao da moram skratit Freezera? Šta se mene tiče ,da mi grafa ne treba nebi ga ni dirnuo.

A što se tiče samih muka , moja draga je namazala pastu i nasadila Frizera u 10 minuta
Ono što je bilo zajebano je vađenje matične jer bez toga nisam mogao stavit HR-05 (a to mi je bila veča gnjavaža od svega ovoga) ..i sada zafrkancija i modificiranje stvari kako bi to moglo stati. Bez obzira na gnjavažu i što nije bilo "izvadi iz kutije i stavi" , meni je ovo bilo jedno zanimljivo iskustvo ...probat nešto novo , realizirat čudnu ideju , napravit nešto što se ne viđa svaki dan i tako to ...

Zadnje ,kao što sam rekao s HR-05 nema mjesta za vent. Od njega do ninđe ima jedva 15 mm ..isto kao do grafe...ti bi tu negdje gurao vent na 5/7V?

Meni bi bilo lakše i jeftinije napravit korak unazad i vratiti se na orginalno hladilo i vent koji je radio na nekih 4v /oko 400rpm . Naravno , kad bi htio vent.

Za zalaufat komp nema problema. Reci s čime kakvim programom želiš LOAD test i ja odvrtim...
Draga je danas vratila HR-05 / izvadila Freezera kako bih ga skratio pa ču napraviti usporedbu jednog i drugog.
Samo reci kakav LOAD test.

btw, ako ti promjena nekog kulera mučna neznam što da ti kažem osim da provaš pitat curu ili ženu da ti to napravi ?