View Single Post
Staro 13.08.2010., 15:59   #873
hitsugaya10
Premium
Moj komp

hitsugaya10's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Poggiali Pregled postova
Pa ja stvarno ne znam vise, imam jos PS3 preko hdmi-a nikakvih problema, probao sam mjenjat HDMI utore, ista stvar, nekad se javi taj kilavi beep, zvao ht podrsku, tamo mi pojasnjavaju da mozda treba podesti nest o na plazmi, kog vraga sad ja imam podesavat, sve mi nesto djeluje kao da uredjaji nisu kompatibilni :S
Mozda su ti rekli da probas iskljuciti dinamicki kontrast ili probaj u postqavkama slike si stavit na 720p...ako ne, probaj kupit malo kvalitetniji HDMI kabel

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Meni se javi ponekad čudan zvuk, nije beep, nego kao da zaškripi nešto pri prebacivanju programa. To je vjerojatno zbog smećkastog maxtv uređaja koji očito ima problema sa zvukom kad prebacujem. Gubitak signala ili loš početak dekodiranja programa može bit uzrok. Ista stvar se javlja kad je loš signal nekog programa pa sve bude isprekidano (malo ide film, malo smrznut) i kad preskoči, onda zaškripi.
Možda je i kod tebe nešto slično, samo umjesto škripanja, bipne.
Probaj spojit sa scart-om, a onda sa chinchevima, samo da budeš siguran da nije stvar u hdmi kompatibilnosti.
Ako imas problema sa trzanjem slike, mogu ti jedino savjetovati :

1: Napravi reset STB-a (iskljuci iz struje, ukljuci nakon 20 sekundi i sacekaj da se ucita)
2: Ako reset ne pomogne, nazovi SZK i inzistiraj na prijavi smetnje, reci da si radio vec reset i da nije pomoglo