Prica je zapocela ovako...
Na curinom kompu su neki dan WinXp Pro poceli javljati gresku kod bootanja (onaj plavi ekran) gdje je pisalo nesto otprilik ovako:
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (nekad se zna pojaviti i poruka PAGE_FAULT_IN_UNPAGED_AREA). Onda slijedi jos hrpa beskorisnog teksta i na kraju pise:
***Stop: 0x000000D1 (u zagradi jos hrpa brojeva i slova)
***Acpi.sys - address F99731D7 base at F997200, datestamp 3b7d8550.
Vecinom je uvijek kod bootanja ovo javljao a nekad se windowsi ipak uspiju ucitat. I dobro, pod pretpostavkom da se opet nest shebalo s driverima i windozama krenem ja nanovo instalirat win xp, formatiram c: i pokrenem instalaciju kad ono opet ovo isto sranje sa acpi.sys iako instaliram na cisti disk?!?!?
Da li netko zna sta se dogadja? Da li windowse kolje neki hardwer u kompu (shebani ram?). Win xp su radili godinu dana bez greske i sad odjednom ih vise ne mogu ni instalirat.
Konfa je MSI K7T (cini mi se),Athlon 1700+,256sdrama, Radeon 9000pro. Ne znam da li je tu sta mozda utjecalo to sto smo dan prije toga stavili zadnje Catayst drivere nakon cega je sve radilo okay.
Pliz pomagajte jer smo u qurcu a treba nam komp....