View Single Post
Staro 13.08.2010., 12:02   #362
Max_Damage
Premium
Moj komp

Max_Damage's Avatar

Datum registracije: May 2007
Ja sam vec dosadan, kad nemam pojma

Naime, vratil sam u zivot svoju 8800gts iz 2007., stavil ju u pecnicu i sad radi A sad kolko dugo, ne znam..

Inace, moja konfa je Core 2 Duo E4400, mbo Gigabyte gs-965p-ds3, 4 gb mem, Fortron 400W PNF i imam mogucnost kupnje bez pdv-a pa me zanima koju graficku kupiti a da je bolja od moje 8800gts a da ide na moju maticnu i u taj slot koji ima. Mislim da pise na maticnoj PCIE x16. Citajuci nesto po netu sam vidio da neke graficke imaju drugacije kabele za spajanje (napon?) pa mi je i to bitno da takav kabel koji imam sad na 8800gts (mislim da ima taj konektor 6 iglica unutra, nemojte mi se smijati ) da bude imala i nova. Inace sam laik po pitanju kompjutora i komponenti pa bi htio kupiti graficku koju jednostavno stavim u komp umjesto ove 8800gts i to je to..

A sad vas lijepo molim za savjete, mislio sam kupiti ovo gtx460 ali su mi rekli da je ta graficka prejaka za moj komp i da ju necu moci iskoristiti zbog slabog proc.. pa onda neku grafu koja je bolja od ove moje sad...

Hvala puno na savjetu, tu ste mi pomogli kad sam prije 3 godine kupoval komp pa vjerujem da cete mi pomoci i sada
Max_Damage je offline