View Single Post
Staro 12.08.2010., 19:09   #221
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor max111 Pregled postova
Što ti briješ da treba žešči rebuild kada igra na 20" monitoru, dosta mu je da uzme GTX460 i eventualno 4GB radne memorije i taj E6750 koji ima se da fino overklokirati i to je dovoljno. I samome mi je dovoljna ova moja konfiguracija za moju rezoluciju 22" i da uzmem eventualno GTX460 iako i ova GTX260 još gura. Ne moraju svi detalji biti na ultra-high jer u nekim igrama i nisam primjetio velike razlike. Pa nemaš ni ti neku veliku komociju u odnosu na njega jedino si taj proc nagazio na 4ghz ako ti radi stalno na toliko a razmišljaš o GTX460.
brijem na to jer se čovjek također raspituje za 24" monitor. a to o čemu ja razmišljam nije gameplay , niti tvoja briga, već nešto drugo, a to je utopiti GTX260 po extra velikoj pari i uzeti GTX 460 za malu paru tako da mi nadoplata bude 200-300 kn uspio sam to kad sam prelazio sa 8800GT na GTX 260. kako i gdje, neću ti reći naravno, nikakva flešanja i ubijanja kartice pa izvlačenje na jamstvo kao neki bivši članovi foruma, sve je legalno zato mi i mora biti Palit

što se tiče moje komocije sada, u odnosu na njega, kažeš nemam puno veću, a ? dobro, ako ti tako kažeš...
Brko je offline   Reply With Quote