svaka cast na ideji i realizaciji, no moram reci kako je ovo za mene akoro pa totalni promasaj.
inace se chipseti griju ko' svinje i rade godinama, pogotovo u ovakvim danima kao danas (a zna biti i gore fest).
nisi testirao u loadu, nemoj se iznenaditi kada vidis da ces morati napraviti neki propuh usprkos tome sto je freezer u igri (ako ti je recimo 60°C bilo puno u loadu pod hr05).
zblokirao si PCIe X16 slot skroz, ako ikada pozelis kakvu igru imat ces opet muke sto i kako, barem vrijeme dok se sve rastavi i sastavi sa nekim drugim hladnjakom.
mogao si ostaviti hr-05 i nasaditi 50/60/70mm ventilator, puknut ga na 5 ili 7V direkt na molex i imati bolje temperature i opet nebi nista cuo. scythe recimo, ili cak xilence od jeftinih (imam par komada, iznenadujuce se ne cuju cak na full okretajima). gledam slike, taman bi stao neki 70mm recimo.
jos jednom svakako cijenim i pozdravljam ideju i dobru izvedbu, no osobno nisam bas odusevljen najvise zbog zauzetog prostora. no ako ti je dovoljna hd3200 integrirana - tko sam ja da serem?

samo daj zakurblaj komp na neko zesce opterecenje, ako grijesim sto se tice pasivnog freezera moje isprike.