Pošto vidim da nema skoro pa ništa postova o konkretno tablet pc-evima (ne računajući ipad i slične kopije), odlučio sam pokrenuti ovu temu u nadi da će se možda pronaći nekoliko ljudi sličnog iskustva.
Što se mene tiče, nedavno sam kupio Toshibu M200, a razlog uzimanja tableta je bio uglavnom najviše radi user interface-a koji je ipak prirodniji čovjeku od tipkanja i "guranja" nekakve kutijice po stolu.
Inače, već poprilično dugo vremena koristim HTC-ove telefone (sada trenutno Tytn II), a i imao sam ponešto PDA-ova prije toga, uvidio sam tijekom godina kako mi je najprirodniji način komuniciranja s kompom putem olovke/prsta.
Prvotni plan mi je bio nabaviti HP TC1100, ali to je nemoguća misija u HR, a izvana je preriskantno naručivati. No m200 obavlja solidno svoj posao.
Eto, volio bih, ako ima ljudi na forumu koji koriste tablete, da se jave sa informacijom što koriste pa da možemo razviti temu dalje.
Interesira me koji softver koristite, kakve su vaše ideje oko nekih konkretnih modela itd...