View Single Post
Staro 12.08.2010., 14:11   #36
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
da ja nesto napisem jel oduvijek sam imao high end miseve. Prvi mis koji sam uzeo a da je bio preko 300kn je bio microsoft intel explorer koji je ujedno i bio prvi mis bez kuglice kosta je 750kn ja mislim i to prije 10godina mozda koja godina i vise. Kad je to puno vise vrijedilo nego danas. Koristio sam ga hmm 5godina ili 6 i mis je bio vrhunski nazalost od koristenja je otisao kabel. Kupio sam g7 koji sam koristio do nedavno isto tako 5godina isto je otisao kvragu. I sad ponovo mis imam od 700kn i nikad mi nije do sada bilo zao dat toliko navaca za mis. Zasto jednostavno zelim mis koji traje 5godina minimum sa mojim nacinom koristenja kvalietan i da ima neku novu funkciju naspram starog misa. I sad posto je neko napisao da je sve preko 300kn, ok tebi je jer si ocito ne zahtjevan korisnik i sve sto ima mx518 je tebi super, ali ako ja hocu bezicni mis koji ima odlicnu ergonomiju i poneku tipku vise od wheela i lmb i rmb onda cu to i platit skuplje. a ako je cijena 700kn jbg tako je... kupit jeftino kupujes 2 puta (na to mislim na sroteks od 50kn ili 100kn.) i to mi se dogodilo sa n stvari koje sam kupovao u zivotu.
jurbAs je offline   Reply With Quote