Citiraj:
Autor BraBUS
8800gts je graficka koja još moze durati i nije za bacit.. i trebala bi gurat mafiu 2, jer to nije igrica ekstra grafike.
kako sam zakljucio da ne valja? na temelju desetogodišnjeg iskustva igranja igrica. dovoljno mi je da vidim pocetak.
..a da budem realan prerastao sam igrice..sad trazim nesto realnije i nekonzolaški. 
|
naravno da može još durati (vjerojatno će se još ohoho i s tvojom i s mojom moći relativno lijepo igrati), no nerealno je očekivati da će se ići u susret onima sa starijim hardverom - jednostavno stoga što je stariji hardver ograničen te time koči napredak (hoćeš se buniti i kad ne budeš Crysis 2 mogao glatko tjerati?).
poanta je u tome da ne možeš predbacivati programerima ako koriste današnji potencijal nauštrb manjeg jučerašnjeg (govorim o idealnoj situaciji, kad se ne radi o lijenosti razvojnog tima - u koju skupinu će Mafia 2 spadati, ostaje da se vidi).
vidim da si ozbiljan igrač ("igrice"), sa čak 10 godina iskustva, pa mi molim te navedi u čemu je točno jedinica bila drugačija/bolja,
ako uzimamo u obzir sam gameplay?